L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dilluns, 21 de setembre del 2020

Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Muts Musics actuaren ahir per als menuts en la Plaça Rafael Chirbes“Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics” actuaven ahir a la plaça de Rafel Chirbes dins de la gira “Encadirats” que efectua pels municipis valencians, una referencia clara a la situació en que se celebren els concerts, en cadires fixes, sense moure’s  tot i essent menuts que en altres ocasions ballarien i es mourien.

 

“La vida és una festa” és el nom de l’espectacle que els menuts i menudes van poder gaudir ahir, i com no les van cantar, perquè  majorment tots coneixen les cançons de Dani Miquel, i la mascareta no era dificultat per poder-ho fer.

El concert, com tots els que s’han celebrat fins ara en el mateix escenari, desenvolupat amb totes les garanties de seguretat, i demostrant, una vegada més que els esdeveniments cultural, estiguin dirigits a l’edat que siga, poden ser segurs.

 

I cal indicar, per aquells que només coneixen Dani Miquel en la seua faceta de “cantacançons infantils”,  que és professor de dolçaina pel conservatori José Iturbi de València, a més de compositor i cantautor valencià, i intèrpret de instruments tradicionals, com la viola de roda. A més ha format part dels grups de folk valencians “ Sonadors de la Guaita” i “Aljub”. 

 

Tot un personatge que ha triat dedicar-se a recuperar les cançons infantils, de tradicionals i noves composades per ell, com a mitja per a la formació i entreteniment dels menuts, dins de la seua activitat professional.