L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 14 de setembre del 2020

Una classe del Col·legi Sant Josep Patronat passa a estar en quarenta per un positiu de la Covid-19


El Col·legi Sant Josep Patronat ha informat a la comunitat educativa que "lalumnat del grup de convincia estable de 2n de Primària estarà en quarantena durant 14 dies, seguint les indicacions del protocol de la Conselleria de Sanitat, per positiu en Covid-19 de la tutora". 


Malgrat que la notícia es va conéixer ahir diumenge, en ser un tema sensible, hem preferit esperar fins a la confirmació oficial per fer-nos ressó de la situació, confirmació que sabem a través de la nota ofricial que el centre ha remes a les famílies del centre. També en la premsa d'avui es recull la circumstància d'aquest positiu i la quarantena de la classe. S'espera que al llarg del dia d'avui es facen proves PCR als alumnes de la classe.

 

La nota oficial del centre indica que "La resta de la comunitat educativa continuarà amb l'activitat docent habitual, mantenint les precaucions que portem duent a terme fins ara: ús de mascareta, desinfecció de mans freqüent i ventilació periòdica dels espais. També els familiars de  lalumnat en quarantena han de fer vida normal i seguir les mesures abans indicades".

 

El centre en tot moment ha seguit el protocol que en aquest cas ha indicat tant la Conselleria de Sanitat com la Conselleria d'Educació: "Una vegada detectat un cas positiu, i facilitada la informació pertinent per part del col·legi, és el centre de salut qui es posarà en contacte amb les famílies del grup. Les persones que coordinen el procediment ens informen que és poc probable que algun alumne o alguna alumna s'haja contagiat i que cal seguir el protocol".

 

Recordem que els grups, des  d’Infantil fins  a 4t  de Primària,  estan  organitzats com  a  grups  de convincia estable, amb la finalitat daïllar només les persones que conformen el grup en cas que algun membre done positiu en Covid-19.

 

EL Centre Sant Josep Patronat remarca en la seua nota oficial que "el centre és un espai segur, i que se segueixen totes la patures de la conselleria de Sanitat, de la qual facilita el telèfon d'informació, per si les famílies ho consideren oportú:  


900300555.

 

El nostre suport a la professora-tutora i tota la classe, i en general a tota la comunitat educativa del Centre. Ànims..