L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 29 de setembre del 2020

Tavernes suma 3 contagis i baixa en 7 les persones infectades. Simat suma 1 infectat, tot en una setmana de bones xifres en el conjunt de la comarca


L'actualització del dia d'avui de la Conselleria de Sanitat ens informa de les dades de la Covid-19 fins el diumenge inclós. 
 
Tavernes, segons aquestes dades i comparant la darrera informació, ha incrementat en 3 nous casos les infecciones i sumem un total de 98 des de l'inici de la pandèmia. La nota positiva ens la dóna les 7 persones que han estat declarades curades, amb la qual cosa han passat a ser 17 PCR+14 dies de quarantena els veïns/veïnes de la ciutat. Les defuncions invariables des de maig, amb 13 persones.
 
Simat ha augmentat 1 contagi i per tant ara en són 17 els contagis acumulats des del principi de la pandèmia. Ha augmentat també, i ara  en són 3, les persones que hi ha infectades PCR+14 dies de quarantena. Manté 1 defunció.
 
Barx tampoc no ha variat les xifres d'infectats i continua amb un total de 14 infectats des de l'inici de la pandèmia. La nota positiva és que des de la darrer actualització 6 persones han estat curades.  No ha tingut cap defunció
 
Benifairó continua invariable:  sense cap infecció durant tota la pandèmia. 
 
La situació al Departament Sanitari de Gandia
 
 
 El departament de Salut té ara un total acumulat de 1.170 infeccions,  la qual cosa per comparació amb les darrers dades ens indiquen un augment de 21 infectats en tot el departament, però també hi ha una reducció important en les persones infectades PCR+14 dies de quarantena que passen a ser de 118, la qual cosa vol dir que 63 persones han rebut l'alta com a curades de la malaltia.

Quan a noticies generals d'avui, i amb dades encara no comptabilitzades,  la incidència de la Covid-19 presenta xifres positives perquè, segons l'Àrea de Salut de Gandia, ahir dilluns nomes es van sumar 5 casos positius.  una baixada respecte a la mitjana de les darrers setmanes que era uns 20 al dia.

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un nou brot, localitzat a  Vilallonga amb afecció de 4 persones i de tipus social.

L'hospital Francesc de Borja de Gandia manté les 5 persones contagiades de coronavirus, totes en planta.

Situació a les tres grans localitats de la comarca

Gandia: 
 
Gandia ha 6 infectats des de la darrer actualització i ara suma 621 infectats des del principi de la pandèmia, amb 53 casos actius PCR+14 de quarantena i 33 persones que han rebut l'alta mèdica.
 
Gandia és la localitat de la Safor que més brots ha tingut, un total de 20 brots des que es va aixecar l'estat d'alarma. 
 
Oliva:
 
Oliva ha sumat 2 nous  infectats i ja en té 139 infectats des del principi de la pandèmia i 14  casos actius PCR+ 14 dies de quarantena, amb 3 persones que han rebut l'alta els darrers dies.

Per la seua banda la segona ciutat de població de la comarca Oliva, suma un total de 3 brots.
 
Tavernes:
 
En el cas de Tavernes,  tal com hem indicat dalt, tenim 3 casos nous, 98 en total infectats des del principi de la pandèmia i 17 casos actius PCR+14 dies de quarantena, amb 7 persones curades els darrers dies.

Hem tingut 2 brots