L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 15 de setembre del 2020

El Departament de Gandia suma 69 infeccions des de l'anterior actualització: Les dades

 

El Departament de Gandia, segons les dades de l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat, ha augmentat en 69 persones les infectades en haver passat de 984 que hi havia ahir dilluns, a les 1.053 d'avui com a total de la pandèmia.

Quan a l'apartat d'infectats en els darrers 14 dies (PCR+14) cal dir que és de 307 persones, xifra que contrasta amb les 358 PCR+14 del dilluns. Si sumem les noves 69 infeccions, haurien de tindre un total de 427 PCR+14, però la xifra oferta per Conselleria com hem dit és 307 PCR+14, molt més baixa, un bon senyal perquè les xifres ens permeten deduir que 120 persones han acabat la quarantena sense problemes i poden considerar-les curades de la Covid-19.

El Departament de Gandia compren la comarca de la Safor-Valldigna i te inclosos 10 municipis de la Safor i presenta un total de 879 casos d'infecció detectar per prova PCR d'ençà que va acabar l'estat d'alarma, essent el total de la pandèmia, com ja hem dit,  de 1.053 . El nombre de persones que han mort en la comarca son 29.

Actualment a l'Hospital Francesc de Borja hi ha 17 hospitalitzats, dels quals 15 estan en planta i 2 ingressats en UCI.
 
La Conselleria de Sanitat va confirmar ahir el brot de Tavernes amb  7 persones afectades i d'origen social, del qual ja hem informat.
 
RESUM.
 
Augment d'infectats des de l'anterior informació: 69
Casos PCR + 14 dies de quarantena: 307
Altes des de l'anterior informació: 120 persones 
Total de persones infectades: 1053
Defuncions: 29
Persones hospitalitzades: 17 de les quals 2 en UCI 
 

Tota la informació està basada en les dades oficials de la Conselleria de Sanitat. L'anàlisi, gràfiques i captures de pantalla publicades en aquests mesos són nostres. El web de la Conselleria de Sanitat el pot consultar lliurement qualsevol persona, polític, partit... que tinga interés, pot informar a la ciutadania. Totes les dades publicades són verídiques, ni son Fake News ni formen part de cap pamflet, per molt que en les xarxes sempre hi ha que pretén desprestigiar el treball que fem i la informació que donem.