L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 2 de setembre del 2020

Formalitzat el contracte del canvi de gespa del Camp de Futbol. Les obres començaran la setmana vinent

L'ajuntament de Tavernes, tal com publicava ahir la Plataforma de Contractació del Sector Public (PCSP), ha formalitzat amb l'empresa "Fieldturf Poligraws SA" el contracte d'execució del projecte  “Substitució i manteniment de la gespa artificial del Camp de Futbol" (Fotografia la gespa actual).

L'adjudicació s'ha efectuat per concurs obert amb un preu final d'adjudicació de 193.895,91 euros amb l'IVA inclòs, mentre el valor de licitació era de 224.111,89 euros, IVA inclós.  L'oferta de l'empresa comprén la compra  de  la  gespa  artificial actualment instal·lada en el camp de futbol, valorada en 13.674 euros i el manteniment de la gespa artificial pels primers quatre anys per un total de 2.904 euros.

L'alcalde Sergi Gonzàlez ha posat tot l'interés en el canvi de gespa

La substitució  de l'actual gespa artificial està previst s'inicie al llarg de la pròxima setmana, amb un temps màxim marcat per a l’execució de l’obra d'un mes, i s'intentarà escurçar el termini amb l’objectiu de tindre el camp completament acabat per a les primeres jornades de la pròxima temporada. La primera jornada de la lliga s'ha anunciat per als pròxims dies 3 i 4 d'octubre, i es desconeix el calendari, i per tant si el primer partit la UE Tavernes el disputarà en el Municipal o fora.

Això si finalment hi ha lliga, perquè molts afeccionats comencen a dubtar d'aquest inici per l'evolució de la Covid-19, tot i que la UE Tavernes ja ha iniciat els entrenaments sobre la gespa a canviar.

Malestar per la inclusió en el Grup V d'equips d'Alacant  

Dins del capítol estrictament esportiu, hi ha molt de malestar en el món del futbol valler que es pregunta quin "il·luminat" (sic) haurà decidit  en la Federació Valenciana  d'incloure la UE Tavernes en el Grup V de Preferent, on s'integren majorment equips de les comarques d'Alacant. 

Pel contrari, en el Grup IV hi ha el Rayo Ibense i el Muro, dos equips alacantins que s'han inclós en aquest grup d'equips valencians, de poblacions de les Comarques Centrals Valencianes, a les quals pertany geogràficament la ciutat de Tavernes. 

La UE Tavernes s'ha queixat a la Federació i vol un canvi de grup, però a hores d'ara no hi ha notícies de cap modificació.