L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.471
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 63.523

dissabte, 5 de setembre de 2020

AVUI DISSABTE: "Sona Baixet Festa", el festival per a tota la família que acomiada l'estiu

 
AVUI dissabte 5 de setembre la Platja de Tavernes de la Valldigna acollirà Sona Baixet Fest(a), un projecte conjunt de LaCasaCalba i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna que ve desenvolupant-se des de fa 4 anys en la costa vallera per acomiadar el període estiuenc a ritme de música i art.
 
El festival engloba disciplines d’arts escèniques i plàstiques al voltant de la música en un entorn familiar on el públic objectiu són els xiquets, per als quals s’ofereix una proposta de qualitat per a gaudir-la en família al Parc del Llac de la Platja de Tavernes de la Valldigna.
 
La situació actual de crisi sanitària ha obligat l’organització a ajustar el seu desenvolupament tot seguint les directrius sanitàries del moment.Així el principal canvi q serà la nova ubicació, passant a celebrar-se al Parc del Llac en compte de a l’Avinguda de la Marina, on ha tingut lloc en les tres edicions precedents. 

Pim Pam

Programació: 


- A les 19h00 de la vesprada amb la formació Pim, Pam integrada per Sílvia Martí a la bateria i veu i Mamen Bautista com a guitarra, veu, baixista i compositora. Les intèrprets presenten un concert per a públic familiar amb cançons originals que parlen de temàtiques diferents que faran cantar, ballar, percutir, jugar i gaudir amb la música als més menuts de la casa.
 
- A les 20h00 es podrà veure a la formació Rondaballs amb la narradora oral Almudena Francés i el músic Lluc Llorenç per narrar històries cantades inspirades en el nostre entorn, on els protagonistes són les veïnes i veïns de qualsevol poble amb les seues tasques quotidianes, que encara que més mecanitzades, no són molt diferents a les que feien abans. Al seu espectacle Cantar, escoltar, ballar també hi haurà lloc per als embarbussaments i les endevinalles celebrant així tota una festa de la paraula i el ball, elements fonamentals de la nostra tradició. 
 
Mag Ruben Aparisi
 

- A les 21 hores actuació del Mag Rubén Aparisi, polifacètic mag valencià que és ja un dels veterans de les festes baixetes i sempre ens sorprèn amb els seus shows plens d’ingeni i humor aptes per a menuts i grans.

El fil conductor del festival, com d’habitud, vindrà de la mà d’El Triangulista, peculiar personatge creat per Francesc Burgos qui donarà pas a cada actuació amb la minidisco que arrancarà a les 18h30
 
Tallers d'art 
 
 

La part artística del festival es realitzarà als tallers d’art conduits per l’artista de capçalera de LaCasaCalba, Pepa Castillo que, juntament amb monitors i monitores, acompanyaran els més menuts a desenvolupar la seua creativitat.

A conseqüència de la nova normalitat que transitem, els tallers d’art es desenvoluparan per torns en quatre franges horàries de 30 minuts, que començaran a les 19h00 de la vesprada i tindran un aforament de 20 persones. Per assistir, cal inscriure’s prèviament en la carpa d’informació ubicada en la zona d’accés al festival. S’han d’inscriure totes les persones participants a partir de 3 anys.
 
L'organització del festival ha previst procedir a la neteja i desinfecció dels espais i materials emprats pels assistents per evitar el risc de contagi. Per a això, se sumarà també el binomi humorístic Pare i fill que vetllaran pel manteniment de la distància social i la higiene de mans durant l'esdeveniment.

Per accedir a les actuacions de l’escenari cal inscriure’s al formulari que es pot trobar a la mateixa pàgina web del festival donat que l’accés compta amb un aforament limitat, per complir amb la normativa Covid-19. A més, per accedir al recinte, serà obligatori l’ús de mascareta.

El festival té lloc a l’aire lliure i es recomana portar gorra i protecció solar. Tanmateix a l’espai ubicat al Parc del Llac es disposarà d’un punt de gastroespai amb begudes i aliments.

 

Cap comentari: