L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 5 de setembre del 2020

NOTA OFICIAL del CEIP Alfàndec a la Comunitat Educativa del Centre


El CEIP Alfàndec de Tavernes ha remés una nota informativa a la comunitat educativa del centre, a la qual hem tingut accés, i que passem a reproduir tot seguit:

 

1. El centre agraeix en primer lloc les mostres d’afecte i comprensió que molts els han traslladat.Estem vivint una situació molt complicada, sabem que necessiteu informació i que esteu patint perquè el curs comença mostrant-nos entrebancs i dificultats que hem d’anar superant amb la vostra col·laboració”.

 

2. Davant de la detecció d’un cas amb PCR+,  s’activa el protocol establert i des  d’ahir fins a hores d’ara hem estat en contacte directe amb la Conselleria d’Educació i Sanitat (Salut Pública de Gandia), amb les quals ens coordinem per gestionar la situació. El primer pas que es dona, és identificar el grup que ha estat en contacte més estret amb la persona implicada; per tant, després d’aquest rastreig, Salut Pública es comunica amb els afectats per a prendre les mesures oportunes: PCR i quarantena.

 

3. L’Ajuntament ha procedit a dues desinfeccions intenses i completes del centre. El professorat no implicat, ha continuant realitzant les seues tasques educatives de manera presencial, per a garantir així, que el proper dilluns el curs s’inicie amb la major “normalitat” possible donada la situació actual; atenent de manera prioritària a les mesures de prevenció i protecció establertes al protocol que ja us hem fet arribar.

 

4. Davant la situació, el centre ha estat obligat a fer canvis organitzatius en les entrades esglaonades de l’alumnat, previstes per a la primera setmana. Hem intentat mantindre en la mesura de les nostres possibilitats el calendari establert, però us hem d’informar que davant la impossibilitat   d’atendre   en  condicions  adequades  a  tots  els alumnes  d’Educació  Infantil  per  mancança  de  professorat  i  feta  la incidència adient a la Inspecció Educativa, s’haurà d’ajornar l’entrada d’aquest alumnat fins que Conselleria ens done el vistiplau.

  

5. La resta d’alumnat d’Educació Primària seguirà amb l’organització acordada, tal i com queda reflectida a la taula següent:

  

Amb aquestes entrades esglaonades es facilitarà l’acompanyament i benvinguda tant a l’alumnat que promociona d’Educació Infantil a Primària com als/les alumnes que canvien de grup pels desdoblaments.

 

 6.  L’obertura del Menjador Escolar queda ajornada també fins a nou avís  degut  a  les dificultats  abans  esmentades,  fins  que  l’equip  de menjador puga organitzar-se per a garantir un servei òptim.

 

Recordeu que si esteu interessats/des que els vostres fills/lles facen ús d’aquest servei, cal informar al centre tal i com es va dir a la nota anterior (termini proper dimarts).

  Fins ací la nota informativa del centre.

Per una altra banda, i segons ens han confirmat, l'Ajuntament a través de la Regidoria d'Educació està en contacte directe i constant tant amb la Conselleria d'Educació com amb la direcció del CEIP Alfàndec per tal de conéixer tant la situació del possible professorat de reforç en el nivell educatiu afectat, com qualsevol altra necessitat que puga sorgir en el centre o mesures en les quals l'Ajuntament pugar prestar la seua ajuda.

 

Des d'ací el nostre recolzament a tota la Comunitat Educativa del centre, i en especial al professorat afectat, als quals els desitgem una prompta tornada a les classes. Ànims!!!