L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 7 de setembre del 2020

Tavernes no incrementa cap infectat en l'actualització de Sanitat. El Departament de Gandia suma 57 nous casos

 


La Conselleria de Sanitat ha actualitzat aquest matí les dades de la Covid-19 als municipis valencians en el seu web oficial, del qual us oferim dalt una captura de  pantalla.

Les dades estat totes actualitzades fins el passat dissabte, dia 5 inclusiu, i com es pot observar no representen cap canvi en relació a les xifres oficials últimes que teníem en el nostre abast i que vam publicar el passat divendres dia 4.

Tavernes continua amb un total de 14 infectats PCR+14 dies, i amb un resultat total d'infeccions d'ençà el principi de la pandèmia de 65 persones afectades. Les defuncions es mantenen invariables des del mes de maig.

Pensem que són xifres esperançadores després dels successos quan a Covid-19 que va viure la nostra ciutat i que ens s'associen a una incidència acumulada de 378/100.000 habitants. 

La resta de poblacions de la Valldigna continua exactament igual quan a les xifres que van donar: Simat  2 infectats PCR+ 14 dies amb un total acumulat de 14 persones i 1 mort  en tota la pandèmia, Barx  amb 1 infectat PCR+14 dies i 2 en la suma total, sense defuncions i Benifairó, sense cap de contagi.

 

  Actualització de dades del Departament de Gandia

El Departament de Salut de Gandia continua la tendència a l'alça de les infeccions com setmanes anteriors. Les xifres donades a conéixer avui mateix indiquen que les proves PCR han detectat entre divendres i dissabte un total de 57 nous casos. 

Amb aquests contagis, el departament de Gandia arriba a la xifra de 688 contagiats confirmats per PCR des de la fi de l'estat d'alarma, amb un total acumulat en temps de pandèmia de 813 per prova PCR. Actualment hi ha 330 persones infectades amb PCR+14 dies i 29 defuncions total.

Quan a l'hospital comarcal Francesc de Borja, no ha variat la situació: 15 persones ingressades i 1 en UCI.