L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 4 de setembre del 2020

Tavernes incrementa en 7 positius els resultats de la Covid-19


 La Conselleria de Sanitat en l'actualització de dades dels municipis, ha publicat avui els resultats PCR d'ahir dijous, on s'observa un increment dels infectats a Tavernes respecte a les dades del dia anterior, en passar a ser de 7 a un total de 14 infectats PCR+14 dies. El resultat ens dóna un total d'infeccions a Tavernes de 65 persones des de l'inici de la pandèmia. 

Conselleria de Sanitat no ha donat més dades i caldrà esperar  a l'actualització general que sol fer-se la vesprada de divendres, per establir algun possible brot.

L'Ajuntament de Tavernes, davant un cas d'infecció al CEIP Alfàndec,  ha fet pública una nota oficial on indica que s'ha posat a disposició de Salut Pública i de la Conselleria d'Educació per tal d'assegurar un normal inici del curs escolar.

L'Ajuntament recorda en la nota que, davant l'inici imminent de les classes als nostres centres educatius, la gestió i activació de protocol davant de possibles positius per Covid-19 és responsabilitat de Salut Pública i Atenció Primària l'encarregada d'actuar en cas de ser necessari.

L'Ajuntament afirma estar a disposició tant de Salut Pública com de la Conselleria d'Educació i dels centres per posar tots els recursos necessaris per tal de fer front a la pandèmia i assegurar un normal inici del curs escolar.

L'Ajuntament ahir es va procedir a efectuar una desinfecció dels espais afectats del centre i avui mateix se'n farà una altra de desinfecció i neteja del centre, al igual que els pròxims dies.

L'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Educació, manté un contacte permanent amb Inspecció Educativa, i  serà la Conselleria d'Educació qui decidesca les mesures educatives de cara a l'inici del curs escolar, si comença el curs en els nivells educatius no relacionats amb la infecció, en tot el centre, o s'ajorna l'entrada general alguns dies. 

Els protocols sanitaris manen en aquests casos efectuar les proves PCR al professorat, en especial del nivell educatiu implicat, equip directiu i personal no docent que hagen tingut contacte, i després determinar el grau i dies d'aïllament domiciliari, segons aquests resultats.

L'Ajuntament davant aquesta situació demana calma i seguir les recomanacions sanitàries, i sobre tot i molt fonamental ser responsables. L'Ajuntament recorda que tots els veïns i veïnes estem en mans de grans professionals, tant en l'àmbit sanitari com d'educació i cal seguir les seues directrius.

 

La nostra solidaritat i ànims a totes les persones i famílies afectades