L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 4 de setembre del 2020

L'Ajuntament habilita una aula per a 2 anys en el CEIP Sant Miquel amb una inversió de 30.000 euros


L’alcalde Sergi González i la regidora d’Educació, Anna Bellver, de Compromís, han visitat l’aula per a alumnes de dos anys del col·legi Sant Miquel amb motiu de la finalització de les obres d’habilitació. L'alcalde ha comentat que “és una gran notícia per a la barriada i per a Tavernes que el CEIP Sant Miquel tinga ja enguany i en aquest curs que comencem una aula per a alumnes de dos anys". 
 

La regidora d'Educació, Anna Bellver, com ací vam informar, va gestionar davant la Conselleria d’Educació la concessió del aula al CEIP Sant Miquel. L'Ajuntament va iniciar les obres de millora per a donar encara el servei enguany, i ha invertit  sobre els 30.000 euros en la compra de l’aula prefabricada i l'habilitació dels accessos,  complint amb totes les mesures sanitàries i demés condicionants exigits per Salut Pública i la Conselleria d’Educació.

L’aula d’Infantil 2-3 anys del CEIP Sant Miquel  és un avanç molt important en el centre catalogat com a CAES (Centre d’Acció Educativa Singular), amb un 73% d’alumnat de compensació educativa. 


La regidora d'Educació, Anna Bellver, ha manifestat que "és molt important tindre l'aula i un motiu que farà que la gent del barri amb necessitats no es desplace a altres centres, alhora que també assegura una continuïtat en la matrícula del centre en les etapes posteriors de l'ensenyament".  
 
 
 
La regidora  de Compromís quan va proposar al plenari la compra i l'habilita va manifestar que  “era molt important habilitar aquesta aula, era vital per mantindré l’alumnat en el centre i minvar una inèrcia de disminució de matrícula. Aquesta aula permet potenciar i recolzar la matrícula. L'escola és el cor de la barriada, i per tant hem de treballar per conservar-la i millorar-la”.
 
 
Anna Bellver va remarcar el valor social que té aquesta inversió en la barriada de Cantalot, en donar una resposta educativa a la diversitat i contribuir a eliminar barreres que generen desigualtat. Cal remarcar que és un servei que arribarà a famílies amb escassos recursos econòmics, vulnerables i amb risc d’exclusió.