L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.471
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 63.523

dimarts, 1 de setembre de 2020

L'estructura de la Font dels Gitanos està acabada


Les obres de reposició de la Font dels Gitanos avancen, està completament acabada l'estructura de la mateixa, encara que no queda a la vista en estar completament envoltat l'espai de treball per una malla de ràfia com a mesura de seguretat. 

 

Els treballs els executa l'empresa local "Construccions Raül", i com es pot apreciar en aquestes fotografies, serà una reproducció idèntica i en la mateixa escala de la font existent i que va ser enrunada en part per un accident. També disposarà del petit jardí a semblança del que hi hagut durant molts anys envoltant la font. 

 

Només un canvi, i és que s'ha retirat cap endins l'ampla vorera uns metres perquè Carreteres de la Generalitat té previst executar una rotonda en aquest punt perquè servesca de divisió del trànsit d'entrada cap al centre de la ciutat o seguir recte en la comarcal cap a Alzira.

La "Font del Gitanos" ha presidit des de l'any 1949 l'entrada de la ciutat, i en el temps de la seua construcció marcava l'inici del casc urbà en l'entrada des de Borderia.
 

Cap comentari: