L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 6 de setembre del 2020

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Tavernes espera fets i no escrits en xarxes socials


El PP de Tavernes mostra darrerament una preocupació constant per l’estat de les platges valleres i, ara i adés, ens ho palesa amb els escrits en les xarxes socials demanant remeis i solucions. Si no fos perquè tots a Tavernes coneixem massa que mai no han mogut un dit durant anys i anys, especialment en la última dècada, tot i que ells manaven a Madrid, i molts anys a la Generalitat, igual ens  convencien de que només ells se n’han preocupat. Sort que tenim les hemeroteques. 
 

Les seues paraules, o els seus escrits en xarxes, després no es tradueixen en recolzament per fer visible el problema i exigir solucions. Volem fets i no escrits en xarxes socials. Fa uns dies escrivíem ací que tots els partits del consistori havien pres el compromís d’implicar els seus màxims dirigents, de mobilitzar les altes instàncies dels respectius partits en suport d’unes platges valleres amb evident perill de desaparició.

No ha estat així, i la primera visita fa uns dies del nou president del PPCV, Vicente Mompó, a les platges  de la Safor no ha estat a Tavernes, no es va arrimar despús-ahir tot i l’episodi que vam viure de desaparició de la Goleta fa ara mateix una setmana. 

 

Les paraules i escrits en xarxes del PP de Tavernes contradiuen l’actuació del dirigent. El seu president Vicente Mompó no va fer el que segur és el més normal ara mateix, comprovar “in situ” l’estat de la platja més afectada de la Safor i amb un evident perill de destrossa de la urbanització si repetim DANA com la glòria. Però  Vicente Mompó va fer com el PP durant anys i anys: de les platges de Tavernes, res de res, només l’oblit! 

 

Talment com la visita d’Isabel Bonig a principi d’any. No feia ni 1 minut que havia posat els peus a la Goleta i  ja estava criticant que el govern de Compromís no havia netejat l’arena de la urbanització. Feia 2 dies de la DANA, mitja Goleta amb dos pams d’aigua, i els vehicles sense poder circular...  Dues setmanes després ja no va vindre a comprovar el treball fet. Era lsabel Bonig en estat pur, Consellera d’Infraestructures de la Generalitat que mai abans no havia visitat la nostra platja, tot i que quan era Consellera d'Infraestructures - quasi res!- teníem destrosses, desaparició i reposició d’arena any si, any també.

Esperem fets i no escrits en xarxes socials. No és qüestió de “i jo ara reclame més” sinó de ser conseqüents amb el compromís del passat dilluns, que no s’ha complert en aquesta visita, quan ben bé podia ser la primera ocasió per a un polític teòricament de pes, com és el president del PPCV i donar més visibilitat als problemes de la Goleta. I l'oratge anuncia DANA. Pensem si no serà perquè la portaveu local no té el recolzament que abans tenia de l'expresidenta Isabel Bonig i ara és més important l'alcalde de Daimús.