L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 2 de setembre del 2020

L'Ajuntament suspén tots els actes multitudinaris de les Festes del Poble


L'Ajuntament de Tavernes, per tal de garantir la seguretat dels veïns i les veïnes, ha acordat no realitzar els actes multitudinaris que eren habituals en les Festes Majors. 

La Regidoria de Cultura i Festes, que presideix la regidora de Compromís Encar Mifsud, ha programat diferents activitats de menut format, seguint la línia de les actuacions del Balcó de la Cultura, sempre amb les màximes mesures sanitàries establertes amb l'objectiu d'oferir una programació cultural segura i no paralitzar per complet l’economia. No cal ni dir que les activitats es duran a terme sempre que la situació sanitària ho permeta.

En aquest context d'actuació seriosa i responsable, s’ha acordat també amb el mossèn responsable de l’església de Sant Pere que els actes religiosos en honor al Santíssim Crist de la Sang i de la Divina Aurora, patrons de la nostra localitat, es realitzaran a l’església de Sant Pere.

 


L'Ajuntament assegura que, degut a que les Festes Majors de Tavernes tenen un component social i econòmic molt important,  la decisió presa ha estat molt complicada però ara mateix, i més que mai, és la salut dels nostres veïns i veïnes i dels visitants que ens acompanyen durant els dies de festa, el que cal cuidar i assegurar com a un objectiu important.

La Corporació Municipal de l’Ajuntament demana responsabilitat  a totes i tots per tal de minimitzar els riscos de contagi, així com, que seguim amb seriositat les mesures sanitàries establertes. Així es considera que l’auto control, el respecte a les persones més febles, la consideració a tot el personal que treballa des dels diferents àmbits per a pal·liar els efectes danyosos de la Covid-19 i el seguiment de les recomanacions sanitàries, son mitjans que ajudaran a guanyar la batalla al virus i aconseguir que aquesta situació passe el més aviat possible.

No podem oblidar que en aquest inici de setembre la situació sanitària que vivim marca totes les activitats del dia a dia, i actes com la presentació oficial del llibret i de la programació de les Festes Majors,  s'han de suspendre per la Covid-19, donat que no es poden realitzar actes de gran afluència de persones.