L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.471
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 63.523

divendres, 4 de setembre de 2020

El consultori de la platja tanca avui divendres el servei mèdic d'estiu

El consultori mèdic de la platja efectua avui el darrer dia de consulta i tanca ja el servei que ha ofert durant la temporada estival. El consultori de la platja ha estat donant servei als estiuejants vallers durant els mesos de juliol i agost de 8 hores a 15 hores del matí.

Cal recordar que el servei de consultori en la platja no és competència municipal ni depén de l'Ajuntament, sinó del Departament de Gandia, i es gestiona a través de l’Àrea de Atenció Primària a la qual pertany Tavernes.  


Cal remarcar que, a partir d'ara, i tal com ocorre tots els anys el servei mèdic i també urgències es presta  en el Centre de Salut de Tavernes o en cas més greu, al mateix Hospital Comarcal Francesc de Borja de Gandia.

 

Cap comentari: