L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 2 de setembre del 2020

Avui ens travessa una altra entrada d'aire fred, menys forta que el cap de setmana



Un nou mes, setembre, que generalment presenta moltes variacions, episodis de calor i altres de tempestes i fins i tot de gota freda. Aquests dilluns i dimarts, després del pas del front d’aire polar, hem gaudit de temperatures agradables i cels variables que ahir dimarts van estar coberts i ja ens avisaven de que les previsions d'avui anuncien algun xàfec i tronades.

Entre avui dimecres i demà dijous ens creuarà un altre tàlveg, menys profund que la del passat cap de setmana, i per tant hi haurà ruixats i tempestes, encara que en general no seran forts. Però sempre queda pendent de confirmació, perquè en el període del passat cap de setmana es va anunciar com a molt pluges sobre els 40 litres i en punts al voltant del Montgó, a Dénia, es van superar els 100 litres, i en poc de temps.  A Tavernes, per exemple,  la pluja pràcticament no la vam veure.

 

I què diu AEMET per avui?

El canvi afectarà a pràcticament tota la província de València, només queda lliure de les precipitacions  l'interior nord del territori.  La previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) anuncia un principi del dia amb predomini de cels pocs coberts, però els  núvols aniran creixent en les hores centrals amb major probabilitat de ruixats o tempestes.

 Les temperatures mínimes aniran "en lleuger ascens" i les màximes no experimentaran canvis.