L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.471
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 63.523

dilluns, 7 de setembre de 2020

ULTIMA HORA: L'Ajuntament tanca els accessos a una part de la Goleta com a mesura de prevenció


L'Ajuntament de Tavernes, vista la situació actual de l'oratge i en previsió de les possibles tempestes que és fàcil ens afecten fins dijous, ha decidit tancar els accessos a una part de la platja de la Goleta, amb un treball que ha consistit en refer les motes per evitar que l'aigua de la mar puga entrar a la zona urbanitzada.

 

Tal com hem informat aquest matí, el vent bufava en la zona amb velocitats fins els 50 km/hora i això dona major força a l'onatge del temporal que provoca la DANA. La platja de la Goleta, després de la forta tempesta dels últims dies d'agost, havia acabat perdent la poca arena que quedava, i per tant un element de protecció.

Aquest mateix matí, com ja hem informat, efectius de la brigada municipal i personal contractat del SEPE han procedit a retirar tots els elements de servei als banyistes per facilitar el treball de la màquina que, com es pot vore, ja ha tancat els accessos.

 

Cap comentari: