L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 18 de juliol del 2022

L'Ajuntament millora el proveiment d'aigua potable en el carrer Calvari, amb millora de voreres i de l'accessibilitat



Tavernes... sempre en positiu.
 
Potes amunt. És la imatge que presenta el tram del carrer Calvari  entre els carrers Mare de Déu del Desemparats i Pintor Sorolla, a causa dels treballs de millora del sistema d'aigua potable i millora de voreres, per tal de donar un bon servei al veïnat tot i que primer cal passar pels inconvenients de les obres.
 
Una obra que l'Ajuntament ha adjudicat a l'empresa local "Grau Pascual" i que s'emmarca dins del compliment dels objectius de l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible de Tavernes. 
 
 
 
 
Les obres estan ja avançades, i com a detall curiós destaquem - es pot vore en alguna de les fotografies que publiquem- la instal·lació d'una canonada provisional penjada a uns metres d'alçada de la façana, d'on pengen les entrades a les cases per donar-les servei mentre duren les obres.

Les obres a executar s'han iniciat amb la substitució de les antigues canalitzacions existents per altres més modernes i que evitaran pèrdues d'aigua en la xarxa, a més d'eliminar materials obsolets i corregiran deficiències de pressió en la xarxa.

Un altra execució afectarà a les voreres, que es modificaran i adaptaran de manera que es milloren les  condicions  d’accessibilitat, al temps que després s'instal·larà la nova senyalització horitzontal i vertical en vies públiques. Dins d’aquests objectius, s’eliminaran les  barreres  arquitectòniques  dels actuals passos  dels  vianants  perquè siguen més segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals, al temps que s’adequarà i es reformarà el paviment d’alguns trams de vorera en mal estat.

 

 

I un factor molt important, en tant que afecta a la salut pública, és el desmuntatge de  tota la canalització  soterrada  feta amb tubs  de  fibrociment  de  fins  a  20 cm de diàmetre, una tasca que ha realitzat personal autoritzat.  Aquests tub, com es veu a les fotografies, són substituïts per uns altres adequats a la sanitat i segons la normativa actual. I com a complement, es realitzara una  preinstal·lació de  xarxa telefònica.

 

Elaboració pròpia, les dades d'execució obtingudes de la licitació de la PCSP