L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 13 de juliol del 2022

L’autobús Labora oferirà serveis d’informació i assessorament en matèria d’ocupació i prestacions durant 3 dies a Tavernes

 

Tavernes...  sempre en positiu

 


L'Ajuntament ofereix un servei d'informació i assessorament en matèria d'ocupació a través del Bus de Labora en horari ininterromput de 10 a 18 hores en els dos emplaçaments següents:.

- Demà dijous 14 de juliol davant del poliesportiu municipal

- Divendres, 15 i dissabte 16: davant de les oficines de la Policia Local en la platja,

El punt mòbil de Labora ofereix els mateixos serveis que la resta d'Espais Labora per a facilitar l'accés a l'ocupació a les persones desocupades, garantint l’accés i la igualtat a l’ocupació i trencant les barreres territorials i tecnològiques del servei públic amb els municipis valencians. 

 

L’objectiu d’aquest servei mòbil és oferir a la ciutadania informació d’interés i assessorament sobre com fer la inscripció a LABORA, renovar el DARDE o rebre orientació i informació al voltant dels serveis de formació i d’inserció laboral. A més, totes aquelles persones desocupades rebran assessorament per tècnics especialitzats per tal de cercar ofertes de treball, conéixer millor totes les possibilitats de l’app de GVA Jobs o GVA PuntLabora, o també fer la inscripció al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

La ciutadania interessada pot acudir sense cita prèvia i fer ús dels serveis del Bus de Labora durant els tres dies. Per a més informació, podeu consultar amb el Departament de Foment Local de l’Ajuntament al telèfon 96 282 36 60.

 

Segons la comunicació del Gabinet de Premsa Municipal 13/07/2022 14:28