L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dissabte, 16 de juliol del 2022

Pujada nocturna a Les Creus per membres del club d'atletisme


Un grup de membres del Club d'Atletisme Valldigna participaren ahir en la pujada nocturna a la Muntanya de les Creus, una activitat que començava sobre les 20:00 hores, a boqueta nit, i acabava a la 1'30 de la matinada d'avui dissabte. comença la pujada nocturna a la muntanya de les creus per Club Atletisme Valldigna.

 

  

 

 

 

 

Van ser en total unes 50 persones, inclosos xiquets i xiquetes, qui van poder gaudir d'una nit de contacte amb la natura i sobre tot d'unes vistes espectaculars nocturnes del nostre poble i tota la costa entre Cullera i Dénia. L'activitat era oberta a tots els que tinguen passió per la muntanya, i els assistents ja indicaven que caldrà la pena repetir en una nova ocasió.

 

 

 

 

 

 El sopar a la llum de la lluna, que encara era pràcticament plena, va ser en la Sangonera i la baixada va ser seguint la tradicional senda dels Amoladors.