L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dimecres, 13 de juliol del 2022

Una xarrada AVUI dimecres per avançar en la prevenció dels incendis forestals a Tavernes


 
 
Tavernes... sempre en positiu.
 
 
La Regidoria de Medi Ambient, que presideix la regidora de Compromís, Mònica Palomares i VAERSA han organitzat avui dimecres, dia 13, una interessant jornada de prevenció d’incendis forestals oberta a tota la ciutadania en el Saló de Plens de l'Ajuntament a les 12'30 hores del matí. 
 
La xarrada tractarà de la importància de la prevenció i del treball que fan els voluntariats ambientals, les associacions vinculades al medi ambient i els cossos i forces de seguretat, i com actuar davant un incendi forestal per tal de protegir les nostres muntanyes.
 
Aquesta xarrada, amb informació a la ciutadania, es fa més necessària en un temps on tenim un pujada considerable de temperatures per l'arribada de l'estiu, i que obliguen en molts casos a actuar per evitar riscos.
 

 

VAERSA, empresa de la Generalitat, gestiona els mitjans, tant personals com materials, emprats per a la vigilància i prevenció d'incendis forestals al País Valencià, a través de 3 centrals provincials d'emergències i 68 observatoris forestals, amb una plantilla de 450 persones entre tècnics i vigilants i 101 unitat mòbil de vigilància.

El personal s’encarrega sobretot de vigilar  i informar els usuaris de la muntanya i de les zones agrícoles sobre la prevenció i en cas d’incendi forestal, col·labora en treballs de suport a l’extinció.  
 
Elaboració pròpia a partir del cartell anunciador