L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 9 de juliol del 2022

Tavernes va celebrar anit la 5a Trobada Solidària amb participació del teixit social solidari valler

 

 Tavernes... sempre en positiu.

 Anit es va celebrar una nova edició de la Trobada Solidària  seguida del MajorFest que organitza l'Ajuntament a través de la regidoria de Serveis Socials i on associacions del poble, o altres relacionades amb la ciutat per les seues activitats valleres, participaren  en la carpa muntada en la zona esportiva de la Goleta.

 

 



La vetlada va ser un punt de trobada de les entitats valleres, i on la germanor i la voluntat de continuar el treball que efectuen per la ciutat es va fer palés. Regidors de la corporació municipal, presidits per l'alcalde Sergi Gonzàlez, visitaren la trobada i canviaven opinions entre els membres de les entitats assistents. La batucada Vall-tu-ka va animar amb el ritme alegre de la seua música la trobada.

 



 

En  aquesta trobada solidària l'objectiu era posar en valor i explicar el treball que efectuen aquestes entitats al llarg de l'any. Aixi, a manera de mostra del que podien vore els assistents, esmentarem entre les entitats assistents el Centre Excursionista que oferia una mostra de les activitat en favor del medi natural  i les plantes de la Valldigna, "Solidaritat a la Valldigna" va explicar la seua aportació a la causa del poble siri, les Ames de Casa Tyrius explicava les seues activitats anuals, i altres com la Creu Rojo o Càritas Interparroquial conscienciaven els assistents de la necessitat de col·laboració i solidaritat amb els més necessitats de la societat, circumstància amb la que també incidia "Solidaritat amb el Tercer Món", o l'Agrupament Escolta Valldigna amb les activitats que realitza en favor del jovent de la ciutat, i com no ACUDE, l'associació de cuidadors i dependents sempre a punt per a una tasca tan important per als nostres majors i les famílies.

 


Com en altres ocasions, un "punt violeta" recordava la necessitat i importància de la lluita contra la discriminació i en favor de la igualtat de sexes i contra la violència envers les dones, al front del qual estava l’Associació Alanna.

 

 

En aquesta primera part de la vetlada de 5á Trobada Solidària va actuar la cantat ucraïnesa Anna Nadzión, que va explicar la situació que es viu al seu país després de la invasió que ha patit per banda de Rússia, així com la necessitat d'ajuda als refugiats que han abandonat la seua pàtria.

 

 

 


La vetlada continuava amb la celebració de la la MajorFest amb la presència del cantant local, José David, i, més tard, l’orquesta vallera Pacific Blue, tot seguit amb l'actuació d'’‘En Veu de Dona’ i la participació del grup Women Play, amb un tribut al grup The Beatles

 Elaboració pròpia