L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 21 de juliol del 2022

La banda de la SIUM ompli la platja de música i alegria amb un passacarrer amb pasdobles i peces populars



Tavernes... sempre en positiu.

Talment com s'havia anunciat, la banda de la Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) de Tavernes ha efectuat avui a partir de les 20 hores un "passacarrer daurat" per tal de celebrar l'obtenció d'una medalla d'or en en el World Music Contest de Kerkrade i donar les gràcies a la ciutat pel recolzament que ha rebut al llarg d'aquesta darrera setmana.
 
 
 
 
 
Alegria, festa, bon ambient pels carrers de les dues platges car el trajecte ha estat des dels campets de la Goleta fins a la zona de Padur, un recorregut amb interpretació de moltes peces musicals, molts pasdobles, i on no ha faltat també les mostres d'alegria i complicitat dels musics amb els veïns i veïnes que contemplaven la desfilada.
 
 
 
 
 
 
No cal ni dir que al llarg del camí recorregut la banda ha rebut moltes mostres d'afecte dels vallers i vallers que s'havien col·locat en les voreres, i també aplaudiments per donar les gràcies també a aquesta iniciativa, la qual ha omplert de bona música i animació la platja..
 
 




Elaboració pròpia