L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 23 de juliol del 2022

Una exposició per promocionar la campanya a favor del comerç local en l'Avinguda de la Marina



"Pròxims a tu" és l’exposició fotogràfica de la campanya de promoció del comerç local que es pot visitar al llarg del cap de setmana en l’avinguda de la Marina de la platja, junt a la Tourist Info. 

L'exposició visualitza la campanya que l’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Comerç Local, ha posat en marxa de promoció del comerç local i els establiments d’oci i restauració, on els i les protagonistes son 84 comerciants i/o treballadors i treballadores dels comerços vallers. 
 

Les fotografies principals de l’exposició van acompanyades d’una frase que defineix a cada comerç, com a reclam per a promocionar els productes i serveis que els ciutadans tenen al seu abast i donar a conéixer les persones que treballen per l'economia i l'ocupació de Tavernes. A més, els cartells de la campanya es van entregar als i les comerciants perquè els puguen penjar als seus establiments. 
 

L’obertura de l’exposició va comptar amb la presència de la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí, la diputada a les Corts Valencianes, Nathalie Torres, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, membres de la corporació municipal i els i les comerciants participants en la campanya. 
 

L’alcalde Sergi González i la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, han assenyalat que “la campanya ha tingut una gran acceptació en el teixit comercial i també en la ciutadania pel seu atractiu, amb la qual es destaca allò que fa especial a cada comerç per a apropar-lo encara més a la gent”.
 
Segons la nota del gabinet de Premsa i Comunicació  23/07/2022 14:14