L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 5 de juliol del 2022

Treballs de manteniment i pintura en els centres educatius públics

L'Ajuntament de Tavernes, a través de les regidories d'Educació i Foment Local, que dirigeixen els regidors de Compromís Fina Vercher i Josep Llàcer ha iniciat treballs de  manteniment i pintura en els col·legis CEIP Alfàndec i CEIP Magraner. 

 

 


L'alumnat del taller d'ocupació 'Millorem l'entorn de Tavernes IV' de les especialitats de Pintura/Obra han iniciat la renovació de la pintura d'aules, façanes i altres dependències per a la qual cosa s'aprofita les vacances estivals per a deixar enllestits els centres educatius per a la tornada tornada a l'escola. Uns treballs que continuaran en les pròximes setmanes però després dirigits al CEIP Sant Miquel i el CEIP Divina Aurora que  també gaudiran de tasques de millora. 

 

 

 

Aquest treball s'emmarquen dins dels objectius general del taller d'Ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes IV" que actua en els diversos edificis i espais públics amb l'objectiu de millorar el seu manteniment. El taller és una gran eina d’aprenentatge per a l’alumnat, a més de ser fonamental en la formació especialitzada i l’experiència professional que assoleix l'alumnat per a poder integrar-se en el mon laboral, a més de dur a cap tasques que milloren l’aspecte del municipi, com demostren aquestes faenes en el centres escolars.
 
Elaboració pròpia i de la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació 05/07/2022 15:17