L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 8 de juliol del 2022

PLE JULIOL 2022: El PP no recolza ni veu massa bé el skatepark que la Direcció General de Costes construeix en la Goleta (VÍDEO)

 
 Tavernes... sempre en positiu.
 
 
Les obres del skatepark avancen a bon ritme, encara que el PP no es mostre a favor i critique - sempre en negatiu- la seua ubicació en la zona esportiva de la Goleta, on arribava a dir que l’arena que vola de la la mar impediria l’activitat, i a més, acusava al govern de fer una obra sense consensuar. (Il·lustrem aquesta notícia amb unes fotos completament actual de les obres del skatepark, on es pot vore que es treballa en l'estructura de fusta que serà farcida de formigó per formar la pista).

 

 

El regidor d’Obres Públiques i d’Urbanisme, Josep Llàcer, va rebatre els arguments, i respecte a la falta de consens diria que poca cosa es podia consensuar quan eren les condicions de la Direcció General, que paga el skatepark, les que han primat. També  recordava la falta de consens en obres aprovades pel PP de gran repercussió en la ciutat, com la destrossa del Passeig i la construcció de l’aparcament soterrani; o omplir la platja de palmeres i eliminar centenars de places d’aparcament, o cobrar el cànon de l’aigua potable fins el 2029, i això ha impedit tindre els ingressos a les darreres corporacions i fins eixe any.

 

 

 

Se li va oblidar dir que no va consensuar deixar de pagar a la Diputació el canon que abonàvem els veïns pel reciclatge del fem domestic (2 milions), quantitat satisfeta pel govern de Compromís dins del pagament de deute deixat pel PP. Tampoc va recordar com els 8'7 milions del Pla Zapatero i Pla Camps foren per a obres no consensuades en cap partit. Hemeroteca. 

 

 

Josep Llacer explicava que el lloc idoni  per a un skatepark és una zona esportiva i l’únic lloc que complia les condicions era la Goleta, també que s’havia d’executar en la platja per ser una obra pagada per la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat dins d’un pla de millora d’instal·lacions esportives en les platges valencianes...

 

 

Però pensem que sempre serà millor i més aclaridor escoltar l’explicació del regidor de Compromís feta on correspon, en el ple municipal.

 


 

Elaboració pròpia