L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 23 de juliol del 2022

Una nova pista, amb noves instal·lacions i tanca en la zona esportiva de la Goleta


Tavernes... sempre  en positiu.
 
L'Ajuntament de Tavernes ha finalitzat els treballs de remodelació total de la primera pista poliesportiva ubicada en la zona esportiva de la Goleta, en concret la situada més a l'est. Aquesta pista ha gaudit d'una remodelació total, amb unes obres que es van iniciar amb la construcció del perimetral de la pista amb  llambordes, per procedir després a un formigonat que la va alçar en uns 20 centímetres. 

 
 
Posteriorment es va procedir a l'allisat del terra per eliminar possibles rugositats i tot seguit es van pintar els corresponents camps de joc, el futbet i el basquet. Els treballs es van complementar amb la instal·lació d'una nova tanca al voltant de la pista, més elevada darreres de les porteries de futbol per evitar l'eixida dels balons.
 
 
 
Amb el treball ja finalitzat, la pista  llueix les millores dutes a cap, amb noves porteries i cistelles de bàsquet. Al respecte el regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, de Compromís, en explicar les obres quan es van iniciar va remarcar la voluntat de l'Ajuntament de millorar les instal·lacions i oferir als estiuejants uns millors serveis i unes instal·lacions en les millors condicions. 
 
 
 
Per la nostra part, direm que no podem tampoc oblidar que l'esforç que es realitza des del govern municipal i la regidoria d'Obres Públiques ha de ser correspost amb el respecte i bon ús de les instal·lacions pel usuaris.
 
Elaboració pròpia