L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 6 de juliol del 2022

PLENARI JULIOL 2022: Les festes locals del 2023 seran Sant Vicent i el divendres de Festes del Poble


El consistori va aprovar per unanimitat el passat ple de dilluns aprovar els dos dies oficials de festa local del 2023 que seran el 17 d'abril, Sant Vicent, i el dia 15 de setembre, nit del Ball de Disfresses.
 
La proposta de la regidora de Festes, Encar Mifsud, de Compromís va ser aprovada per unanimitat i sense debat. El fet que el dia de Sant Josep del 2023 siga diumenge ha facilitat aquestes dades que permeten continuar la tradició de ser festiu el dilluns de Sant Vicent (Segona Pasqua) i potenciar les festes locals determinant que el dia dels disfresses siga festiu.
 

Votació dels dies de festa local

 
La determinació dels dies festius per al 2023 s'efectua a sol·licitud de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per tal d'incloure-les en el calendari laboral oficial de l'any que ve i que serà publicat en el DOCV. Recordem que les dues dies de festivitats locals tenen caràcter de "no recuperable".
 
 
Elaboració pròpia