L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 4 de juliol del 2022

L'Ajuntament asfalta 30.000 metres quadrats de camins i posa baranes en rius i séquies: Una inversió de 225.000 euros

 
 
L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Agricultura, ha finalitzat l’asfaltatge de diversos camins rurals del municipi i la millora i substitució de baranes en séquies i canals, amb una inversió total de 225.000 euros executada per l'empresa PAVASAL SA.  Els treballs d'asfaltat ha millorat els camins La Torre, Garbí, Portitxol i camins 1r, 2n i 3r del Vedat i també s'han col·locat baranes en aquells punts on travessen rius o séquies, tal com es pot vore en les fotografies. 

 


Les dades de les obres executades informen que  en les últimes setmanes s’han asfaltat al voltant 5.000 metres lineals o siga sobre els  30.000m2 en superfície dels camins esmentats del terme municipal, uns camins desgastats pel gran trànsit rodat que suporten. També cal indicar que  a les millores de l’asfaltatge cal sumar la reparació, renovació i col·locació les baranes de protecció en el camí d’Assegadors, en la Séquia la Bova i en les comportes del Riu Vaca.

 

Camí o Carrer de la Torre

Camí d'entrada al Vedat 

 

 Camí del Portitxol
 

L'asfaltatge d'aquests camins ha estat executat per  l'Ajuntament adjudicat a l'empresa PAVASAL SA amb un import total de 225.000 euros. Com en el seu moment va indicar el regidor d'Agricultura, Emili Enguix, són camins  que milloraran els  seus paviments, vorades i desaigües, i l'elecció es va efectuar per consens dins del Consell Agrari atenent a circumstancies de la necessitat de reparació i també per ser de gran ús, tant en l'aspecte agrícola, com del transit cap a zones urbanes, cas també del Camí del Portitxol.

 

 
Camí o carrer de la Torre

Camí o Carrer Garbí

 El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, el regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, i el guarda rural, han visitat els camins recentment asfaltats i han assenyalat que “estem satisfets de dur endavant estes actuacions tan importants i consensuades amb el Consell Agrari per tal de millorar la seguretat i l’estat dels camins rurals del terme municipal. Seguim amb el pla de millora de les infraestructures rurals per tal d’impulsar l’agricultura de Tavernes”.

 

Segons la nota i fotografies d'avui del gabinet de Premsa i Comunicació i també les nostres anteriors publicacions i fotografies