L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 20 de juliol del 2022

La banda de Tavernes efectuarà avui dijous a partir de les 20 hores un passacarrer per la platja


 
La Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) de Tavernes vol donar les gràcies al recolzament que ha rebut dels vallers i valleres en la seua actuació al al World Music Contest de Kerkrade i celebrar també l'obtenció d'una medalla d'or per la seua actuació.
 
Així, la banda amb el seu director Carlos Sancho efectuarà un passacarrer avui dijous a partir de les 20 hores per la platja, en un trajecte que anirà des del llac de la Goleta fins la zona de Padur, on s'interpretaran principalment pasdobles.
 
D'aquesta manera la  SIUM comparteix amb Tavernes una efemèride, participar a Kerkrade  i obtindre la medalla d'or, que és tot un èxit i història per a la formació vallera.
 
Reiterem la nostra enhorabona i fem un reconeixement al treball realitzat els últims mesos.