L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 24 de juliol del 2022

Sense parar avancen les obres del skatepark de la Goleta: Així estan ara les obres

 

Tavernes... sempre en positiu

 La cosa pinta bé, molt bé. A poc a poc, però sense parar, l'empresa que en nom de la Direcció General de Costes de la Generalitat executa les obres del skatepark en la zona esportiva de la Goleta, va omplint de formigo imprés el que serà el circuit per on discorreran els esportistes i els patins.

 

Les fotografies permeten comprovar l'estat d'execució de l'obra ara mateix, una instal·lació que després de les gestions del regidor de Compromís i responsable d'Obres Públiques, Josep Llacer, no li costara a l'Ajuntament cap euro dels 50.000 en que està valorada l'obra, i on només s'ha hagut de cedir en la cantonada lliure que hi havia en la zona esportiva de la Goleta.

 

La condició que va imposar la Direcció General de Costes de la Generalitat (no confondre amb Costes de l'estat) és estar dins d'una zona esportiva i en la platja, en ser una obra contemplada dins del projecte de millores d'instal·lacions esportives de les platges valencianes.

 

Es podrà comentar el temps d'execució, ara a l'estiu, però és una data que no depén ni marca l'Ajuntament. A canvi d'aquest petit inconvenient, en pocs dies la platja de Tavernes disposarà d'una nova instal·lació esportiva, i totalment gratuïta en el cost.


Elaboració i fotografies pròpia