L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 10 de juliol del 2022

PLE JULIOL 2022: El regidor Llacer explica al consistori la situació legal dels festivals i els informes de Medi Ambient

 

Tavernes... sempre en positiu.

 

El regidor Josep Llàcer, responsable de festival en l'Ajuntament, va recordar que ni les obres d’adequació del recinte, ni l’activitat de festivals previstes en un tram del sector 17 urbanitzable no presenten cap afecció a la flora i fauna ni a l’entorn protegit. “Parlar del dany a la natura es el contrari del que diuen els informes  tècnics i la Conselleria de Medi Ambient” concloïa el regidor.

Llàcer recordava que Tavernes vol vendre un producte de qualitat i que els visitants puguen gaudir dels serveis de la platja, assenyalant que es queden quatre o cinc dies i això pot ser l’inici perquè tornen com estiuejant. Per tant, muntar els festivals en la zona del Golfo, en mig de la Partida, no  seria una decisió d’acord amb l’esperit de l’activitat i la promoció de la platja, concloïa.

 

El regidor recordava que la consulta feta a la Conselleria i a la Direcció General de Medi Ambient es referent a les activitats propostes, i assenyalava que allò que alguns puguen dir o inventar-se sobre el que es va a fer no tenia res a vore amb l’expedient, que és on cal acudir per conèixer allò que hi ha previst.

 

Tota la intervenció i explicacions del regidor la podeu escoltar a continuació

 

 

 


 

 

Elaboració pròpia