L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 18 de juliol del 2022

La Banda Simfònica aconsegueix una medalla d'or a Kerkrade tot i que el resultat final en la classificació no ha estat el que tots esperàvem

 

Tavernes... sempre  en positiu.


No ha pogut ser i, malgrat aconseguir una medalla d'or en haver sobrepassat els 80 punts de mitjana entre les dues interpretacions, la peça obligada (85'67) i la de lliure elecció (84), la nostra banda ha quedat al final - la realitat ens ha resultat molt crua-  entre les 11 participants de la secció primera en el  (Països Baixos)

Estem ben orgullosos de la nostra banda i del treball fet.  Si hem de ser sincers, tothom sabíem de la qualitat de les bandes que hi participen, però no ens esperàvem el resultat i puntuació possiblement baixa, per tal com ha sonat la banda i la bona interpretació feta de les peces interpretades.

I no és per estar trist ni decebut. Tot el contrari cal mirar endavant i el futur amb tota esperança i més veient que la nostra banda s'ha presentat amb una formació molt jove, la majoria encara estan estudiant el grau professional o el superior, i això dona una perspectiva de futur molt bona.

I sobre tot quedar-se en el positiu de l'experiència: s'ha fet un gran treball els darrers mesos de tots els músics i del director Carlos Sancho, s'ha fet germanor i s'ha fet banda, i  això és potser un dels millors premis que es podien aconseguir.

Cal dir també que anar al World Music Contest de Kerkrade no es va perquè sí, tots inclús desitjant-ho pots no acudir-hi, perquè la participació és per invitació i depén de la selecció feta pels organitzadors en funció del currículum i obres presentades per cada banda candidata. Això fa que el nivell interpretatiu de les agrupacions que hi participen siga molt alt, tant alt que els experts han qualificat aquest certamen com unes vertaderes “olimpíades de la música”. 

Per tant, ara i ací cal recordar les paraules del director de la banda de Tavernes, Carlos Sancho, “el mer fet de participar ja és un premi per a la banda que puja a l’escenari”.

Per tant, endavant Banda Simfònica de la SIUM i fins la pròxima anada, i sobre tot pensar que ací a Tavernes la banda ha tingut un bon premi: el comprovar el recolzament, el suport, l'estima i tot l'interés que ha tingut la ciutadania en aquest esdeveniment musical, fent-lo propi, i considerant la banda com allò que realment és: de tots els vallers i valleres i que ens representa a tots els vallers i valleres.

Per tant, gràcies pel vostre esforç, el vostre treball i la vostra germanor. Enhorabona per continuar fent banda.

 

Elaboració pròpia