L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 21 de juliol del 2022

L’Ajuntament continua amb l'ampliació de les zones d'aparcament públic i gratuït en la platja de Tavernes.

 

Tavernes... sempre en positiu


L'Ajuntament de Tavernes continua amb els treballs de millora, habilitació i condicionament d'aparcaments i ara ho fa amb dues noves parcel·les situades junta a la Torre de Guaita, un punt clau per als visitants i veïns per ubicar-se aquest servei en l'entrada principal de la platja.

Aquests treballs se sumen als efectuats fa unes setmanes en la zona del vial perimetral, on es van habilitat els terrenys que serviren per dipositar els materials del col·lector i una vegada en ús, permeten l'aparcament gratuït a 105 vehicles.

El regidor d'Obres Públiques, Josep Llàcer, ha destacat que "som una de les platges amb major superfície d'aparcament públic, amb pàrquings gratuïts repartits per totes les zones de la platja, i seguim treballant per a ampliar-la i facilitar la mobilitat".

La platja de Tavernes, com ha recordat el regidor de Compromís, compta actualment amb uns 33.000 metres quadrats dedicats a zones d'aparcament, als quals cal unir aquestes dues parcel·les en la Torre de Guaita. Per tant, s'ha augmentat molt, quasi el doble, el nombre de places gratuïtes i els metres dedicats, que han passat amb el govern de Compromís a ser vora 33.000 metres quan abans amb govern del PP  eren 18.400 metres.

El regidor ha remarcat que ara mateix i sense comptar els habilitats  de la Torre de Guaita "hi ha un total de 13 zones d’aparcament públic i gratuït  en funcionament al llarg de les dues platges valleres. Molts estan en terreny de propietat municipal i en el cas de ser de propietat particular, establim unes negociacions amb els propietaris que cedeixen el terreny per aquest ús amb el compromís municipal de netejar-lo i mantindre’l en condicions".
 
 
 
En aquests terrenys al costat del vial fa unes setmanes es van habilitar 105 noves places d'aparcament
  
 
LES 13 ZONES D'APARCAMENTS DE LES PLATGES VALLERES


- Zona Padur: 5.630 m²
- Carrer Garbí: 3.780 m²
- Carrer Siroco: 2.270 m²
- Carrer la Torre: 440 m²
- Carrer Tres Creus Nord: 1.050 m² ( Creat el 2016 amb 300 m² aprox. Ampliat el 2017 fins als 1.050 m²  actuals).
- Carrer Tres Creus Sud: 1.545 m² (Creat el 2021)
- Entrada platja esquerre: 5.230 m²
- Sector 6: 6.900 m² ( Creat el 2015. Ampliat el 2017 fins als 6.900 m² actuals).
- Sector 19: 2.050m²
- Escoleta: 420 m²
- Carrer camí Goleta: 1.980 m²
- Sector 13: 1.260 m²
 
- Vial Nou (Carrer Diputació): 105 llocs d’aparcament (Creat el 2022)

Superfície total pàrquings platja: sobre 33.000 m² + els dos nous de la Torre

  

Elaboració pròpia i amb actualització de les dades ja publicades anteriorment després de la nova informació municipal en facebook