L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.894
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 48.978

diumenge, 17 de juliol del 2022

Actuació de la SIUM a Kerkrade: Les imatges del concert

Les imatges de l'actuació de la Banda Simfònica de la SIUM al World Music Contest de Kerkrade (Països Baixos) on ha interpretat com a obra obligada  Nitescence crépusculaire, d’Alexandre Kosmicki, mentre que la peça escollida com a lliure pel mestre, Carlos Sancho, és Conflicts and confluences, de Henk Badings.

 

Espectacular l'actuació de la nostra banda, segons la valoració dels afeccionats que estaven presents en la Casa de la Cultura de Tavernes, i la sensació que s'obtindrà un bon resultat. Grans aplaudiments dels espectadors presents en l'auditòrium del festival han premiat la actuació vallera. Ara a esperar el resultat.

Imatges de l'actuació de la banda amb imatges de la projecció de la Casa de la Cultura