L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 2 de juliol del 2022

Les pistes de pàdel de la platja presenten un aspecte completament diferent, amb nova gespa i millores generals



La regidoria d'Obres de l'Ajuntament, que presideix el regidor Josep Llàcer, de Compromís,  continua els treballs de millora de les pistes de pàdel situades en la platja de la Goleta, enfront de la residència Solimar, que com es pot apreciar estan quasi acabats.
 

 

Els treballs en la pràctica han servit per a deixar com a completament noves les instal·lacions perquè a més del canvi de la tanca metàl·lica i de la gespa artificial s'han pintat totes les parets de les pistes.

 

Tal com es pot vore en les fotografies, les dues pistes disposen de gespa artificial de diferent color (verd i blau) i en les dues pistes està ja col·locada així com la cap de sílice. Tal com hem observat, nomes quedaria col·locar les corresponents xarxes.

Elaboració pròpia