L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 7 de juliol del 2022

La regidoria de Medi Ambient inicia avui una nova campanya d'arreplegada de trastos casolans amb el camió ecomòbil

 

  Tavernes... sempre en positiu

 L’Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Medi Ambient, que dirigeix la regidora de Compromís Mònica Palomares engega un any mes, en col·laboració amb el Consorci de Residus Ribera-Valldigna, un servei de camió ecomòbil on els veïns i veïnes de la platja de manera gratuïta poden deixar els aparells elèctrics, trastos i mobles majorment, a més d'altres estris i andròmines casolanes.

Un servei que un any més és presenta com una forma molt còmoda per a desfer-se d'objectes casolans inservibles, trencats o fora d'ús i a més fer-ho de manera respectuosa amb el medi ambient i amb totes les garanties que es duran a plantes de reciclatges controlades. Els veïns i veïnes que necessiten aquest servei poden acudir avui divendres, dia 8, a la zona esportiva de la Goleta entre 8 i 14 hores del matí, lloc on estarà el camió.

 

La regidora en una imatge d'arxiu de la campanya

 

La campanya s'allargara al llarg dels tres mesos de l'estiu, amb dos serveis cada més, essent demà divendres, dia 8 el primer de servei.

Mes de juliol:   dies 8 i 22 de 8 a 14 hores

Mes d'agost:  dies 5 i 9 de 8 a 14 hores

Mes de setembre: dies 2 i 6 de setembre de 8 a 14 hores

Aquesta campanya de la regidoria de Medi Ambient té entre altres objectius conscienciejar a la ciutadania de la necessitat del reciclatge i sobre tot, de fugir de pràctiques com abocar arreu del terme les deixalles que després perjudiquen molt el medi ambient.  Cal també recordar que, a més d'aquest servei, l'Ajuntament disposa d'un servei gratuït d'arreplegada de mobles, electrodomèstics i trastos vells on cal telefonar a la centraleta de l'Ajuntament (96 282 40 15) per concertar el dia i hora d'arreplegada.
 
Elaboració pròpia