L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 15 de juliol del 2022

El primer grup de músics vallers aterra a Eindhoven, des d'on es desplaçaran a Kerkrade (Països Baixos)

 

El primer grups dels música valler que diumenge participaran en el certamen World Music Contest de Kerkrade (Països Baixos), ha arribat a l'aeroport d'Eindhoven en vol directe des de l'aeroport de València. El segon grup, fins a completar l'expedició formada per 110 musics i 30 persones acompanyats, ja és a l'aeroport de Manises amb la previsió de volar al mateix aeroport holandes d'ací a pocs minuts.

 

Els dos vols de músics i acompanyants es completa amb el viatge per carretera dels instruments, mitjançant una furgoneta que els ha dut a la ciutat de Kerkrade. Tot aquest desplaçament de músics, acompanyants i instruments ens confirmen la dificultat logística d'una participació a la qual van els nostres músics amb tota la il·lusió i sobretot amb la intenció de demostrar a l'exigent públic holandes la qualitat de la nostra banda simfònica.

Des d'ací, els encoratgem i els donem els màxims ànims.  Sort.

 Elaboració pròpia