L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 16 de juliol del 2022

La banda simfònica fa un primer assaig a un local de Kerkrade. Oferim unes imatges del lloc del certamen



La banda simfònica de la SIUM a partir de les 18 hores de demà diumenge pujara a l'escenari del  World Music Contest de Kerkrade (Països Baixos) per participar en el festival que s'hi celebra cada 4 anys i que reuneix sobre els  20.000 músics d'unes 200 bandes de tot arreu del món i aproximadament i en consonància uns 350.000 visitants. 
 


 

Avui la nostra banda simfònica ha pogut celebrar un assaig de preparació (foto superior), i no ha estat en l'auditori on demà actuara, sinó a un local no molt gran, més bé menut per al gran nombre de músics que constitueixen la formació. 

 

 

No obstant, us podem oferir les imatges del lloc del concert, on demà els 110 musics pujaran i ompliran l'escenari d'un local que,  com podeu vore en les imatges, imposa una miqueta per la grandària i la preparació de tots els detalls (llums, registres de sons, camères, etc), seients dels espectadors, el lloc del jurat, etc.

 

 

Avui ja s'han celebrat els primers concerts, i les imatges que ens arriben ja ens diuen ben bé com com és l'auditori del certamen, i tota la infraestructura muntada, i com tot està enllestit, tot a punt, per poder retransmetre el certamen, i això farà possible que ací a Tavernes, a la Casa de la Cultura, per streaming poguem gaudir de les dues peces a interpretar pels músics vallers,  l' obligada Nitescence crépusculaire, d’Alexandre Kosmicki, i la de lliure elecció triada pel mestre, Carlos Sancho, Conflicts and confluences, de Henk Badings.

 

Elaboració pròpia