L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 8 de juliol del 2022

Campionats de futbol infantil, aleví i benjamí en els campets de la Goleta


 Tavernes... sempre en positiu.

Les competicions de futbol que tradicionalment celebra des de anys l'Ajuntament i que organitza per a les categories infantils, alevins i benjamins s'han pogut celebrar després dels 2 anys d'espera, 2 anys en què totes les competicions van haver de suspendre's per la pandèmia.

 

 

El campionat s'ha jugat en les pistes del parc del nord de la Goleta i han estat vora 100 xiquets  els que hi han participat en una competició que es va iniciar dimarts, en la categoria infantil, i dimecres en categoria aleví i benjamí.

 

 

Ahir dijous, amb gran expectació i assistència, es van celebrar les semifinal i la gran final en totes les categories.

 

  

 
 
Les classificacions han estat les següents

Infantils
Primer. Lanches Tram
Segon. Solteros
Tercer  Pau's & company

Alevins
Primer: Aleví A tavernes
Segon: Regates
Tercer: Aleví D tavernes

Benjamins
Primer: Benjamí B tavernes
Segon : Benjamí A

Els dos primers classificats han rebut trofeu i medalles i un trofeu el  tercer. 

Remés