L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 4 de juliol del 2022

Campanya de recollida d'ajuda a Ucraïna en el Mercat Municipal


 
 El Mercat Municipal de Tavernes participa en la recollida d’aliments i productes higiènics en solidarització amb Ucraïna dins de la campanya conjunta posada en marxa per distints mercats municipals valencians sota el lema "Ajuda des del teu mercat".  La campanya serà fins al 12 de juliol, i es pot col·laborar dipositant tot tipus d’aliments i productes d’higiene en el punt habilitat en el centre del mercat.
 
Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar als més de 2.000 ciutadans acollits per  les famílies valencianes al llarg del territori valencià mitjançant el paper social, col·laborador i de proximitat que ofereixen els mercats municipals. 
 
L'associació Confermercarts i Confercomerç han impulsat aquesta acció solidària en col·laboració amb la Fundació Junts per la Vida. A més del Mercat de Tavernes, entre els mercants participants hi ha el Mercat Colón, el Mercat Castilla, el Mercat Russafa, el Mercat Cabanyal, el Mercat de Carcaixent, el Mercat de Benicalap, el Mercat Central de València, el Mercat Rojas Clemente, el Mercat Central de Castelló, el Mercat d'Onda, el Mercat Tradicional de Mislata, el Mercat de Benicarló i el Mercat de Torrefiel. 
 
Elaboració pròpia