L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dijous, 14 de juliol del 2022

L'Ajuntament deixa com a nova la zona de jocs de la Plaça d'Espanya amb la millora de l'espai i reparació dels jocs


Tavernes... sempre en positiu

L'Ajuntament ha deixat com a nova i recent estrenada la zona de jocs ubicada en la Plaça d'Espanya després de la millora efectuada fa uns dies consistent en el canvi de gespa artificial, per una de nova, i efectuar una repassada i reparació general dels jocs existents.
 
Les imatges deixen vore el nou estat de la zona de jocs, completament nova, quan ja ha complit 4 anys des de la inauguració, que en aquell moment va suposar una inversió de 32.700 euros d'aquell temps per a canviar els jocs antics per altres de nous, més moderns, i eliminar la zona de terra i pedra per l'actual de gespa artificial, més segura i millors per als menuts i menudes.
 
 
 
 
 
 
Cal indicar que la zona de jocs es va plantejar amb una correcta integració de jocs habituals amb jocs accessibles i adaptats per a xiquets/es amb diversitat funcional i així poder gaudir del parc junt a la resta de menuts.

Volem fer-nos ressò dels comentaris d’alguns veïns, que indiquen que les engronsadores  són usades a últimes hores en moltes ocasions per joves que per l'edat no haurien de jugar allí, fent-ne un ús no apropiat per l'excessiu balanceig i perill per als usuaris.

Elaboració i fotografies pròpies