L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 1 de juliol del 2022

Tavernes presenta la nova marca turística per a impulsar la promoció del municipi - EL VÍDEO


L’Ajuntament de Tavernes va presentar ahir en el Saló la Font la nova marca turística i logotip de Turisme Tavernes, una creació de la dissenyadora Imma Bononad, i que té com a objectiu la promoció del municipi i posicionar-lo entre els destins valencians de referència. L'acte va comptar amb una ampla representació de l'Ajuntament i de les entitats i teixit associatiu valler

 La nova imatge, en diferents tonalitats, simbolitza la flama del foc, les gotes d’aigua i les fulles, amb la silueta de la Torre de Guaita en el centre, per tal de destacar el patrimoni històric, cultural, natural i gastronòmic de Tavernes. 

 

 La flama del foc representa les festes i tradicions de Tavernes, com les Fallles, la música, la gastronomia o el primer foc de la cova del Bolomor. En definitiva, defineix tota la història de Tavernes, sempre lligada al foc.

La gota d’aigua engloba la mar Mediterrània, les platges de Tavernes, el riu Vaca, els ullals, el paratge del Clot de la Font o el Llac de la Goleta, entre altres. I per últim, la fulla representa la natura, les magnífiques muntanyes, els paratges naturals, la fauna, i, sobretot, l’agricultura, l’horta i la taronja vallera.