L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 6 de juliol del 2022

L'Ajuntament, a través d'Hidraqua, millora la canalització i paviment d'un tram del carrer Barranc

 

 
L'Ajuntament de Tavernes, a través de l'empresa concessionària de les aigües potables, Hidraqua, ha iniciat les obres  de reparació de la canalització i del paviment del carrer Barranc. Això obliga a una modificació de la circulació en la zona afectada de manera que l'accés amb vehicle als carrers Buenos Aires (ara és de doble sentit) i Les Creus es farà des del carrer Divina Aurora fins que finalitzen les obres.
 
 
El carrer presentava problemes derivats del fet que pel subsòl travessa un dels barrancs que provenen i baixen des de la Muntanya de les Creus. Davant l'estat del tram, i segons ens ha explicat a les nostres preguntes el responsable d'Obres Públiques, Josep Llàcer, fa unes setmanes que el Departament d'Activitats i els tècnics municipals efectuaren els preceptius informes que traslladaren a Hidraqua. L'empresa va confirmar que actuaria amb celeritat, cosa que ha complit iniciant avui les obres a escasses dies de la petició. 
 
Elaboració pròpia i del Facebook de l'Ajuntament