L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 20 de juliol del 2022

L'Ajuntament soluciona el problema de clavegueram del Carrer Barranc.


 
Tavernes... sempre en positiu.
 
Les obres de reparació de la canalització subterrània del carrer Barranc han acabat. Al llarg de les darreres setmanes l'Ajuntament de Tavernes, a través de l'empresa concessionària de les aigües potables, Hidraqua, ha dut a cap la substitució de les canonades del clavegueram de les cases que discorre per davall del carrer, al costat del barranc que baixa de Les Creus i dóna nom al carrer.
 
Les canonades del clavegueram de les cases era estret, estava en aquest tram completament destrossat pel pas del temps, no complia en res la seua funció i fins i tot part de les aigües s'escolaven cap al barranc, i tot en conjunt afectava el carrer.
 
 
 
Tal com es pot vore en una de les fotografies abans de tancar la rasa i asfaltar la zona sobre la qual s'ha actuat, s'ha instal·lat una nova canonada, mes ampla que dóna un millor servei.
 

 Elaboració pròpia