L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 16 de juliol del 2022

L'alumnat del Taller d'Ocupacio "Millorem Tavernes IV" executa treballs de manteniment i pintura en centres escolars

 


L’alumnat de l’especialitat d’Obra/Pintura del Taller d’ocupació Millorem IV ha estat realitzant treballs de pintura als CEIP Magraner i CEIP Sant Miquel per tal de millorar l’estat de les aules, les zones comuns, el pati, etc. de cara al proper curs escolar.

 

 

 

Aquestes actuacions de millora en els dos centres esmentats arriben després dels treballs efectuats en el CEIP Alfàndec i dels quals vam informar fa uns dies, i que tindran continuïtat en el CEIP Divina Aurora. 

Les actuacions que duen a cap  els alumnes del taller d'ocupació afecten, com es poden vore en les fotografies, a distintes dependències dels centres escolar i cal dir que s'aprofita les vacances estivals per a deixar enllestits els centres educatius per a la tornada tornada a l'escola dels xiquets i xiquetes en les millors condicions.

 




 

Tots aquells treballs ajuden a complir els objectius general del taller d'Ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes IV" que actua en els treballs de pràctiques en els edificis i espais públics amb l'objectiu de millorar el seu manteniment. El taller d'ocupació ofereix una formació i unes pràctiques  a l’alumnat, que adquireixen coneixements que els permet poder  integrar-se en el mon laboral, i a més, duen a cap tasques que milloren l’aspecte del municipi, com demostren aquestes faenes en el centres escolars.

 
Elaboració pròpia a partir de la informació del web del Taller d'Ocupació