L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 16 de juliol del 2022

La Banda Simfònica de la SIUM ja està completa a Kerkrade on actuarà demà al World Musica Contest

 

Ahir per la vesprada aterrava a a l'aeroport d'Eindhoven el segon grup de la banda en vol directe des de l'aeroport de Manises. Un viatge sense problemes i un bon aterratge que completava l'expedició  iniciada amb un primer grup de musics ahir de matí. En total van viatjar 110 musics i 30 persones acompanyats.

 

Una banda simfònica que espera amb gran il·lusió i confiança la seua participació, cosa que farà demà diumenge a partir de les 18 hores. El treball dur i exhaustiu realitzat aquests darrers mesos pels musics i el director Carlos Sancho, els sacrificis que suposa per a tots, inclosos la directiva de la banda, participar en un certamen de la importància de l'holandés, segur que es plasmarà en una excel·lent interpretació que, podran seguir en directe els vallers que s'apropen demà diumenge a la Casa de la Cultura.

 


I com que l'ocasió ho demanava, la regidoria de Cultura que presideix Encar Mifsud ha volgut sumar-se a la il·lusió que tenen dipositada centenars d'afeccionats i afeccionades vallers i ha preparat una projecció en directe sobre pantalla gegant de l'actuació de la nostra banda simfònica demà diumenge, dia 17, a partir de les 18 hores, o siga les 6 de la vesprada i entrada lliure.

Una bona oportunitat per aplaudir i animar als nostres músics des de la distància i fer pinya tots recolzant-los. Ànims als nostres músics i desitjos d'un èxit total, i ací cal recordar allò que expressàvem en el reportatge de fa uns dies: el primer premi ja s'ha aconseguit i, fins i tot abans de participar-hi: fer banda, sumar més germanor en tots els components i saber que s'ha efectuat un treball ben fet, que ompli de goig el cor de cada component de la Societat Musical.

A Kerkrade van les bandes elegides en rigorosa selecció, i el fet de participar ja és en si mateix un gran èxit, tot i que n'estem ben segur que el nom de Tavernes estarà ben alt.

 Elaboració pròpia