L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 3 de juliol del 2022

Les obres de construcció d'un skatepark en la Goleta avancen a bon ritme

 

Les obres de construcció d'un skatepark per la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat avança amb bon ritme i en la zona on s'ha triat per a la  instal·lació, al costat de la zona esportiva de la Goleta, ja hi ha col·locada la base sobre la qual es construirà l'estructura de formigó. Ja s'hi poden vore en fusta algunes de les carcasses de model del skatepark i les malles de ferro que serviran de reforç intern al formigó imprés.

 

La construcció del skatepark és fruit de les gestions realitzades davant de l'organisme autonòmic pel regidor de Compromís i reponsable d'Obres i Urbanisme, Josep Llàcer, el qual indicava que "l'obra la paga integrament la Generalitat, que ha iniciat la construcció segons la seua disponibilitat en el temps i ara cal esperar que s'executen quan abans millor".

 

 Aquesta obra suposa una inversió finançada sobre 50.000 euros i es contempla dins d'un programa de millora de dotacions i infraestructures de les platges valencianes. El skatepark serà construït amb materials de formigó imprés i envoltant d'una zona amb arbres i palmeres per tal que que li proporcionen ombra en les hores de més calor.

 


 
Representació virtual del skatepark
 
El regidor  Llàcer, ha assenyalat que una vegada acabat "sumaren una nova millora en la zona de la Goleta amb aquesta infraestructura que dinamitzarà encara més el Parc del Nord i dotarà d’un nou espai de recreació per a la joventut. A més, hem aconseguit que l’obra siga executada i finançada totalment per la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat, a qui agraïm la seua col·laboració i voluntat de beneficiar Tavernes”.
 

El regidor d'Obres Públiques Josep Llàcer

Elaboració pròpia