L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 16 de juliol del 2022

AVUI a les 20 hores tenim una cita amb el festival "Pop el Carrer" i els grups "Amanida Peiot" i "XII Twelve", ambdós de Tavernes

 

 

El festival més petit del món, el Pop al Carrer – Desllunat, és un esdeveniment ben singular que s'ha celebrat cada any, des de fa 18, a la vora de la Mediterrània, en la platja de Tavernes de la Valldigna (València). Avui, si res no canvia, tancarà les portes.

Han estat 18 anys d'actes i concerts en una plaça xicoteta, recollida, en un ambient tranquil i, alhora, acollidor i divers. Sense cues, ni aglomeracions ni intoxicacions. Els artistes ixen al carrer per a apropar-se al públic. Tothom és benvingut: turistes curiosos, amants de la cultura autòctona, xiquetes, joves, iaios i adults. 

Han estat anys de presentar una acurada combinació musical i escènica, presentada amb edicions especials, que el fan gran en l'àmbit artístic i únic dins del panorama de celebracions culturals de música pop, entesa com a música popular contemporània. 

L'edició de 2022 serà l'última que tindrà com a punt de trobada la Plaça de les Palmeretes, i per a tancar aquesta nit presenta dos grups vallers:  

 

DISSABTE 16, 20:00 hores

Amanida Peiot

Amanida Peiot


El primer i únic disc d’Amanida Peiot (la Valldigna), publicat l’any 2009, fou considerat per la crítica especialitzada com un dels millors discos valencians de l’any. Ara, 18 anys després d’haver tancat el primer Pop al Carrer, ressusciten per posar fi a l'última edició del festival a la plaça Palmeretes. I, a més a més, ho faran amb la formació original: Josep Lluís Escrivá (guitarra i veu), Francesc Burgos (guitarra i veu), Santiago Tormos (baix), Manolo S. Prinetti (bateria), Paco Mifsud (trompeta), Hugo Canet (saxòfon) i Gerard Vercher (saxòfon i acordió). La cosa promet, diversió i disbauxa garantida.

 

XII Twelve
XII Twelve

Formació de Tavernes de la Valldigna que beu del rock simfònic i progressiu amb tocs de música pop i electrònica. Una combinació, a vegades intimista, a vegades explosiva projectada, des de l’any 2017, per Raúl "Knnano"; (guitarra), Joni Plana (bateria), Victor Palomares (baix) i Vanesa (veu).

 

Segons la nota remesa per l'organització