L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 20 de juliol del 2022

Avui divendres, dia 22, s'obri la XXVIII Fira de Sant Jaume en el llac de la Goleta

 
La Fira de Sant Jaume celebra la seua XXVIII edició a partir d'avui divendres, dia 22, fins el diumenge dia 24, amb un conjunt d'activitats centrades en aconseguir com a objectiu principal promocionar la gastronomia i els productes valencians els quals es poden tastar i comprar, a més de poder apreciar la nostra artesania local i conéixer el nostre poble amb els diversos actes culturals basats en la tradició festiva valenciana, i manifestacions culturals pròpies de Tavernes com la música, les tradicions, l'art i el patrimoni històric. 

La fira serà inaugurada divendres 22 de juliol a les 20 hores, amb l'obertura al públic de les casetes de productes valencians i recorregut per la fira de les autoritat acompanyades de son tant nostres com el tabalet i la dolçaina. a les 20'30 s'ha anunciat un tast de vi solidari i posteriorment una actuació musical en el carrer Garbí (zona de Padur) a partir de les 23.30 hores.


 
 
 
La programació del dissabte s'inicia a les 19 hores amb l’actuació de la xaranga vallera "Això ho pague jo", al Llac de la Goleta, i el Grup de Balls Populars de Tavernes a partir de les 21 hores oferirar una mostra de la música i danses tradicionals, tant de Tavernes com valencianes. 

El diumenge dia 24, jornada de clausura, per a les 19 hores està anunciada la batucada Vall-Tu-Kà, que amenitzarà la vesprada, mentre a partir de les 22 hores la disparada d'un castell de focs d'artifici en el llac de la Goleta, amb la qual cosa cloura l'edició d'enguany.

Com a activitats complementàries totes les vesprada hi ha programats tallers didàctics al voltant de la Cova del Bolomor per a conéixer com era la vida durant el Paleolític, i tallers participatius d’art amb la presencia de l’artista i escultor valler Jesús Martín-Lorente ‘Xule’ (de 20 a 21 hores). També hi ha anunciades activitats infantils, tallers de manualitats i jocs de taula tradicionals durant els tres dies de la fira.
 
A partir del cartell anunciador de la fira