L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 2 de juliol del 2022

L'Iboga ofereix l'entrada gratuïta als vallers/es el dia 27, primer dia, i llança una campanya de protecció de l'entorn natural, anima a usar el tren.


L'organització de l'Iboga Summer Festival, que se celebra del 27 al 30 de juliol a Tavernes ha donat a conéixer que el primer dia del festival, dimecres 27 de juliol,  els veïns i veïnes de Tavernes podran accedir gratuïtament al recinte de concerts gratuïtament El cartell programat per a eixe dia el publiquem dalt.

És una de les novetats que ha informat l'organització, que espera una xifra record, i per això ha preparat una zona mes espaiosa i allunyada del casc urbà de la platja vallera. Pensant en eixa ubicació, ha posat en marxa una campanya informativa i de conscienciació en favor de la protecció de l'entorn natural i sobre tot de les dunes, motiu pel qual reforçarà el personal que tindrà com a missió informar els assistents i recordar que han de deixar la platja tal com la van trobar. Aixi mateix  augmentarà el personal de seguretat, els socorristes i hi haurà un equip per a recollida i reciclatge, tot amb l'objectiu que l'impacte sobre la zona i els residus siguen zero.

 

L'organització del festival està molt implicada en la promoció i gestió del transport públic com opció sostenible, còmoda i barata per a gaudir del festival i ha llançat una campanya, protagonitzada per l'actriu Maria Juan i en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes i Renfe, per tal d'animar al public a arribar amb tren fins a l'estació de Tavernes, on hi haurà habilitat un bus exclusiu que acostarà als iboguers fins al recinte, i també habilitarà el mateix autobús de tornada a l'estació del tren.

Els participants en el festival que hi arriben en tren gaudiran de la devolució de l’import del bitllet de les línies C1 i C2, diners que podran gastar en l'interior del festival.

El festival Iboga Summer Festival recolza fermament les músiques en valencià, i ofereix una nodrida representació d'artistes locals en el cartell. Les bandes Auxili, Maluks, Tesa, DingDong System, La Trocamba Matanusca, Prozak Soup, Filles de la cúmbia o The Pickin Boppers actuaran en directe compartint cartell amb grans figures internacionals. 

Segons la informació del festival